Камерън Диас е убедена, че трябва да живее до 100 години, защото стана майка на 47


Късното майчинство не е необичайно сред знаменитостите. Мнозина първо инвестират в кариера, а след 40 мислят за семейство. Например Камерън Диас стана майка на 47 години. Камерън Диас и нейният съпруг, китаристът и беквокалист на Good Charlotte Бенджи Мадън, имат момиченце на име Радикс. Звездната двойка реши в началото да не публикува снимка на детето и да не споделя подробности.

„Много хора се женят и създават семейство, докато са млади. А аз го правя във втората половина на живота си. Затова се чувствам много притеснена, защото ми се иска да доживея до 107 г., за да бъда до Радикс“.

Двойката помоли да уважават личното им пространство и да не досаждат с въпроси. „Ще трябва да живея до 107 години. Така че без натиск!“ Камерън се шегува. Мнозина се интересуват от въпроса как Камерън Диас успя да стане майка на здраво дете в такава зряла възраст. Е, има няколко версии. Имаше слухове, че звездната двойка се е обърнала към услугите на сурогатна майка . В същото време някои западни публикации съобщиха, че според информация от близкия кръг на Диас, актрисата е прибягнала до IVF .

„След като посветих повече от половината си живот на обществото, искам да се посветя изцяло на дъщеря си. И се чувствам добре. Толкова е приятно наистина да видя това израстване и да бъда част от него. Да ѝ помогнеш и да я оставиш да бъде себе си, и това е просто невероятно.“ – един от малкото коментари на Диас.