След тази снимка упрекват принцесата на Уелс Кейт Мидълтън, че е остаряла преждевременно


Козметолозите упрекват Кейт Мидълтън за преждевременно стареене. Тази година кралската особа навърши 40 години тази година. Тя не става по-млада, това е факт. Въпреки това поддържа добре външния си вид и нейните трикове за красота ще бъдат разкрити в редовете по-долу.

Наскоро папараците заснеха Кейт Мидълтън на прощалната церемония на Нейно Величество Елизабет II. Принцесата е в траур, но това не притесни никого. В мрежата започна разгорещена дискусия за външния ѝ вид.

Заваляха разочаровани коментари: Кейт вече не е същата, кожата ѝ е повехнала, лицето ѝ е увиснало и изглежда на много повече от 40 години.
Когато четеш подобни коментари в такъв момент, ти идва да зададеш въпроса какво не е наред с коментиращите? Как трябва да изглежда човек по време на траурен момент?

Кейт Мидълтън има красив благороден външен вид. Тя вече не е младо момиче, така че появата на бръчки по лицето ѝ е нещо нормално. Въпреки това принцесата се грижи за себе си. Тя води много активен начин на живот, храни се балансирано и се грижи за кожата на лицето и тялото си.

Едва ли ще намерите снимки на принцеса с ярък грим в интернет. Тя се застъпва за естествеността във всичкитеѝ проявления. Кейт се облича скромно , но елегантно. Тя се гримира и по същия начин.

Освен това принцесата не крие недостатъците по лицето си, защото не вижда нищо лошо в бръчките. В личната грижа Кейт използва само натурални продукти. И тя винаги следва кралския протокол във всичко.

Така например според него кралските особи нямат право да лакират ноктите си в червено, черно и други ярки и наситени нюанси. Затова принцесата прави маникюр с прозрачни или телесни цветове.
Кейт и нейната коса са много свързани, тя винаги сменя прическата си преди да направи важно съобщение. Например преди бременността. Така принцесата привлича общественото внимание към своята личност. Това предизвиква интереса на обществото.

Но по време на самата бременност Кейт не докосва косата си. Тя не се срамува от израсналите корени и лесно може да излезе, без да подновява обичайния си цвят на косата. Една жена смята, че боядисването на косата по време на бременност е нездравословно.

Ричард Уорд е личен стилист на херцогинята. Има собствена марка продукти за грижа за косата. Кейт използва същия 2 в 1 шампоан и балсам без сулфати от години.
В чантата за гримове на Мидълтън със сигурност ще намерите бурканче шипково масло. Това е отличен продукт за грижа за кожата. Омекотява я, придава ѝ блясък. В допълнение, това масло има антибактериални и лечебни свойства. Херцогинята хидратира деколтето, шията и раменете с този аптечен инструмент.

Кейт обръща специално внимание на тези зони, защото знае, че те са особено податливи на стареене. Херцогинята ходи на професионален козметик и прави различни процедури, за да поддържа красотата си. Принцесата обича да прави лимфен масаж и да си прави скулптурни маски на лицето.

Тя обаче така и не легна под ножа на специализиран специалист. Това противоречи на позицията ѝ за естественото стареене.

Що се отнася до спорта, тук херцогинята има с какво да се похвали. Тя води изключително активен начин на живот. Принцесата се занимава с бягане, гребане, кросфит, тенис, водна топка.

Тайната на страхотния ѝ външен вид е проста. Тя работи върху себе си и не се опитва да промени външния си вид. Херцогинята обича себе си такава, каквато е. Може би има какво да научи!

Снимки използвани в статията: Getty Images
Превод: klasikbg.com