На какво ухае в един дом, където парите текат като река?


Колко приятно е след тежък работен ден да влезете в топла къща, наситена с миризми на комфорт и хармония. Ароматерапията помага в борбата със стреса и негативните мисли. Домашните аромати също могат да привлекат богатство и изобилие. Разказваме ви как ухае в апартамент, чиито собственици са успешни във финансовата сфера.

Мента
Ментата е известна с успокояващото си действие . Ние варим чай от мента през нощта и поставяме саксия с това ароматно растение близо до работния плот , за да избегнем стреса. А ментата привлича пари. Това вярване се е родило в древни времена, когато пазарите и магазините са били фумигирани с растение, за да привлекат клиенти, които са готови да похарчат. Дори и сега езотериците смятат, че ментата има положителен ефект върху енергийните канали, отговорни за финансите.

Защо не се възползвате от това полезно свойство на ментата за вашия дом? Купете етерично масло с аромат на мента и го нанесете на няколко места в дома си. Също така не забравяйте да помажете портфейла и касичката си.

Сандалово дърво
Сандаловото дърво се смята за свещен аромат в Индия. Освен това е силна миризма за привличане на финансово благополучие. Това ще бъде особено полезно за бизнесмени, защото този аромат допринася за установяването на партньорства, привлича инвестиции . Сандаловото дърво също облекчава умората и дарява жизненост. Светли ароматни пръчици от сандалово дърво в офиса или у дома, за да накарате парите да текат като река.


Портокал
Портокалът е плод на радост и позитивизъм. Миризмата му, както и вкусът , ободряват , успокояват нервната система и помагат за концентрацията. А ароматът на портокал служи като магнит за финансов успех в работата и изобилие в семейството. Препоръчваме ви да закупите цитрусово ароматно масло. Това е смес от няколко плода: портокал, лимон, грейпфрут. Комбинацията от ярки и свежи плодови аромати се нарича още формула на парите.

Превод – klasikbg.com
Снимки – Depositphotos