Отговорен ли си или несериозен? Картината разкрива всичко за теб в 2 секунди!


Психолозите отдавна провеждат тестове с помощта на специални илюстрации. Попадали сме на тях често в Интернет. Наистина защо да си губим времето и да попълваме купища въпросници, когато можем да прегледаме различни илюстрации и да споделим какво виждаме на тях?

Лекарите също са имплементирали това в практиката си и на база отговорите на пациентите, правят преценки и поставят диагнози. Именно за това, подбраната илюстрация днес може да разкаже много за теб. Всичко зависи от това какво ще продиктува твоето въображение. Любопитните ще видят едно, предпазливите друго, несериозните трето. Фокусирай се.

Както може би забеляза от пръв поглед, на илюстрацията е изобразено животно. По-скоро няколко животни наведнъж.
Някои хора първо ще забележат веселата птица с оранжево коремче. Други виждат строгият и безкомпромисен лъв, а трети – мрачното шимпанзе. Ти какво видя първо?

Птицата се забелязва предимно от талантливи и креативни хора . Те винаги гледат отвъд хоризонта, поставят си наистина големи цели и работят усилено върху тях. Уви, талантът на такива личности често е придружен от безотговорност, характерна за всеки гений. Прекаленото лекомислие е основният бич на такива хора!
Основната черта на тези, които първи са забелязали лъва, е смелостта. Такива хора не бягат от трудни предизвикателства, както в професионалния, така и в личния живот. „Лъвовете“ са смели и винаги готови да отстояват както себе си, така и ближния си. Основният недостатък на такива хора е способността да надценяват силата си. А „лъвовете“ имат твърде малко почивка.

„Шимпанзетата“ далеч не винаги са песимисти, те не пръскат с негативизъм във всички посоки. Тези хора, които са видяли шимпанзето, са склонни да виждат уловката във всичко .
За съжаление, предпазливостта на шимпанзето обикновено е и основният недостатък на такива хора. Често им липсва самоотвержената смелост на „Лъвовете” или лекото отношение към живота на „Птиците”. Ами всекиму своето…