Как едно момиче се влюби в момче, приковано в инвалидна количка от дете?


Двойката, за която говорим днес, завладя Интернет с историята си. Тя доказва, че истинската любов винаги ще намери своя път . Връзката на Шейн и Хана Бъркоу често се възприема от хората като странна, нереална или дори трагична. Шейн е човек със специални нужди. Хана е обикновено момиче, двамата се срещат и искрата пламва.

Отношенията на двойката бяха специални от самото начало. Шейн и Хана са заедно повече от шест години. Шейн е роден със спинална мускулна атрофия и е в инвалидна количка от двегодишна възраст . Той срещна бъдещата си съпруга Хана, след като тя му писа онлайн. Оттогава двойката е неразделна.

Отначало те говориха дълго време в мрежата, след това започнаха да говорят по телефона. Хана скоро реши да посети Шейн за няколко дни. И така започна връзката.


Любовта им премина през много препятствия
Двойката се ожени през септември 2020 г., но докато любовта им разцъфтява, те са изправени пред тежки критики за тяхната „интерактивна“ връзка. Шейн каза в интервю, че хората често смятат Хана за негова бавачка или настойник и се отнасят с него като с дете или смятат, че не може да живее нормален живот. Двойката реши да започне канал в YouTube и да документира всякакви моменти, за да помогне на хората да видят, че живеят щастлив и пълноценен живот заедно.

Каналът им има над 900 000 абонати . И тъй като този брой расте, хората стават по-позитивни за двойката и изразяват одобрението си. За мнозина този дует се превърна в огромен източник на вдъхновение.

„Тяхната химия е просто извън класациите и са толкова интересни за гледане“ – коментират потребители в социалните мрежи.

„Хана и аз сме много страстни и упорити личности, така че ако аз съм в настроение за пица, а тя е в настроение за суши, повярвайте ми, ще има разгорещен дебат. Бавно научавам важен урок, че моята приятелка винаги е права , независимо от всичко “, признава Шейн.

Но в същото време в семейството им има толкова много любов и разбирателство, че никой не се чувства изоставен . „За първи път в живота си се чувствам сякаш не съм бреме, защото Хана е толкова грижовна към мен и ме подкрепя във всичко.“, завърши Шейн.

Превод – KlasikBG.com
Снимки – Инстаграм