Въпреки че съпругата вече е на 61, а съпругът на 24, двойката е изпълнена с мечти за дете


Разликата във възрастта в отношенията на една двойка е моментът, който може да привлече вниманието на обществото. Моментът, в който започват въпроси, коментари и обществеността се разделя на две.

Обществото е свикнало да вижда съюз на хора, които са повече или по-малко подходящи един за друг по възраст. Ставало е свидетел на най-различни двойки. Един от партньорите може да е малко по-възрастен, по-млад или мъжът и жената ще бъдат на една и съща възраст. Разбира се, има и изключения от правилото. Така например разликата във възрастта на следващата двойка е цели 37 години!
Когато споделиха в социалните мрежи, че са сключили брак, ги заляла вълна от омраза. Щастливото семейство грам не се вълнува от мнението на непознати в социалните мрежи.

Черил се запознава с Корана, когато е на 15 години. Младежът работел в ресторант, управляван от сина на Черил. Заслужава да се добави, че дамата вече има седем деца и 17 внуци. В началото между двамата не е имало отношения и пътищата им са се разминали… докато не се срещат отново. Предвид че Коран е по-млад от всички деца на Черил двамата се притеснявали дали имат общо бъдеще и дали може да се получи между тях.

Двамата мечтаят за собствени деца, възрастта на Черил не ѝ позволява да рискува своето здраве. Именно затова двамата търсят активно сурогатна майка. Коран вярва, че се нуждаят от красива жена, която след това няма да има претенции към тях. Младоженците наистина искат дете, а не известност на фона на това, че имат 37 години разлика помежду си.

За влюбените няма проблем, че са толкова различни. Коран видял, че Черил е млада по сърце. И не го интересува какво казват хейтърите. Освен това младият мъж уверява, че не се е оженил за Черил заради наследство, пари или имущество. Чувствата му са истински и искрени.

„Разбирам, че няма да мога да живея толкова дълго, колкото Коран. Но аз вярвам в него“ – споделя Черил, – „той е възрастен и отговорен човек. Знам, че Коран ще бъде прекрасен баща и ще възпита правилно детето ни.“