Ураганът Иън не прости на чисто нов поръчков McLaren за 1 млн долара


В момента на преминаване на Иън през Флорида, автомобилът е забелязан да се носи по пътя близо до дома на своя притежател.

В рамките на 24 часа силният ураган опустошава южното крайбрежие на Съединените щати причинявайки наводнения и оставяйки над 2 милиона имота без елекстричество.


Потребител в социалната мрежа под името Ърни споделя в социалните мрежи, че неговият McLaren е унищожен по време на урагана. Той го бил закупил само седмица на цена от над един милион долара.
В социалната мрежа Тик Ток се появи и видео, което към момента има над 4500 коментара, 425 хиляди харесвания и над 30 хиляди споделяния.

@fitrich76 Submerged McLaren P1 in Florida 😳 #mclaren #car #florida #water #boat #prayers #besafe ♬ original sound – Richard Avalos

Коментаторите са разделени на две. Едни споделят, че за урагана се е знаело и всеки при желание е могъл да се погрижи за собствеността си. Други го базикат да сложи автомобила си в ориз, трети казват, че няма смисъл за притеснение, тъй като застраховката ще покрие щетите.