Снимки, които доказват, че този свят все още може да ни изненада


Живеем на невероятно място, наречено планетата Земя. Живеем и в невероятно време, когато технологията, медицината, науката са се развили във всички посоки и продължават да се развиват. Потънали в ежедневие и скептично настроени, мислим, че трудно можем да бъдем изненадани от нещо. Все пак не трябва да бързаме със заключенията. Все пак нашият свят, нашата планета са уникални и това постоянно бива доказано.

Събрахме една невероятна колекция фотографии на невероятни неща, които не виждаме всеки ден. Сред тях са дървото на Фибоначи, какво може 10 годишно дете, което могат много малко хора. Продължаваме с невероятна пясъчна скулптура, която лесно можем да объркаме с бик.

В колекцията още имаме къща покрита изцяло с лед, отблизо лапата на коала. Влюбена двойка пресъздава снимката си от Уудсток след 50 години. Колекция от книги и лекции на студент по медицина за 6 години обучение. Заснет е още уникален огромен африкански бръмбър. Ще видиш още и акита ину на име Джакс, когото природата е наградила с необичайна „маска“.

Ще се „разходим“ и в една ледена пещера в далечната Патагония, Аржентина. Ще видим уникално красиви птици. И един невероятен кон със сини очи. Ще научим и че совите могат да стоят с кръстосани крака. Добавихме и едно мислещо дърво, което всъщност е древно маслиново дърво, растящо в Пулия, Италия и е на повече от 1500 години. За финал оставихме и една рентгенова снимка, но не и на какво да е, а на кокосов орех.