Потърпевши от цял свят разказват какво е да дадеш квартира на студенти…


Разбира се, има „студенти“ и „студенти“, но хора по цял свят се обединиха против отдаването на апартаменти под наем на студенти. Други пък решиха просто преди да отдадат имот под наем, да го застраховат, така в случай на неблагоприятно събитие, ще бъдат обезщетени за щетите по имота.

В социалните мрежи заваляха коментари, че сякаш увреждането на чуждото имущество е като „фетиш“ за студентите, други припомниха, че и четящите някога са били такива, дали нямат спомени за подобни изживявания…

Нагледно показваме последствията от студентските купони, организирани в апартаменти под наем било то за един ден или за месец, или в общежития.

Под въздействието на алкохол по време на студентските партита, може да се случи всичко. Някои снимки остават у нас повече въпроси, отколкото отговори.

Някои снимки обясняват ситуации, които трудно биха обяснени с думи и някой би повярвал на тях. Нека обаче заедно разгледаме „студентския сладък живот“ на студентите по света. Нека заедно вземем примери какви купони НЕ трябва да правим, как те НЕ трябва да завършват…