Невероятни изисквания, които знаменитостите поставят, докато работят


Някои знаменитости, след като са станали известни, веднага кликват върху бутона „разруши отношенията“. Те изглежда обичат да измъчват другите със странните си изисквания. Разгледайте 10 невероятни искания за работа на знаменитости

Дрейк

Ако сте домакин на събитие и поканите Дрейк да изпълни, не забравяйте, че денят няма да е лесен. Договорът за изпълнение на Drake е доста дълъг и пълен с различни правила и условия. Той се нуждае от множество стаи, осветени с тамян и свещи. Той дори има свои собствени специфични марки бутилки за вода.

Металика

Повикването на Metallica за изпълнение ще държи вашите готвачи нащрек. Групата остава непреклонна в желанието си за бекон с всяко хранене, което ядат от сутрин до вечер.

Мик Джагър

Ако сервирането на бекон все още е поносимо, тогава вокалистът на Rolling Stones Мик Джагър се погрижи бягащата му пътека да е климатизирана.

Линдзи Лоън

Тя е известна в шоубизнеса с това, че преследва продуценти и режисьори. Още през 2012 г., когато работеше върху еротична трилър драма, Линдзи нареди на целия екип да се съблече гол по време на нейните голи сцени. Накрая дори режисьорът беше принуден да си свали гащите.

Бил Козби

Изискванията на комика Бил Козби на снимачната площадка са доста ексцентрични. Според множество източници той е изисквал Entertainment Tonight винаги да има един и същ репортер в оранжев костюм за интервютата му.

Марая Кери

Марая Кери е известна като истинска дива. Докато снимаше „Вкъщи“, тя поиска дрешникът ѝ да бъде пълен с бели рози и плюшени бели агнета. Веднъж за британско сутрешно шоу тя поиска гримьорната ѝ да бъде пълна с бели кученца лабрадор.

Шарън Стоун

Шарън Стоун наистина може да избухне. По време на снимките на италианския филм „Un ragazzo d’oro“ снимачната ѝ площадка беше заобиколена от папараци. В яд тя напусна снимачната площадка и се заключи в колата си. След това тя се обадила на своя мениджър в САЩ, който предал съобщението ѝ на брата на режисьора, че ще се върне на снимачната площадка само ако всички папараци си тръгнат.

Даниел Дей-Луис

Даниел Дей-Луис е човек със строги принципи. Трикратният носител на „Оскар“ снимал „Линкълн“, когато чул хората да говорят с британски акцент. Той помоли всички британски членове на екипа да спрат да говорят с акцента си на снимачната площадка, защото това ще разбие акцента на неговия бивш президент на САЩ.

Принц

Принц се появи епизодично в американския ситком New Girl през 2014 г. Той обаче се появи на екран в много тежко състояние. Той помоли създателите на сериала да премахнат всички сцени с Клои Кардашиян и Крис Дженър, когато снима.

Бионсе

Нашият най-добър избор в този списък е Бионсе. Поп иконата на хитът Single Ladies категорично отказва да влезе в гримьорната си, докато температурата вътре не стане точно 25 градуса. Няма да влезе дори температурата да е с един градус по-висока или по-ниска.