Любителите на котки не знаят със сигурност. Кой от мъжете чака кучето на улицата?


Моя позната има невероятен талант. Тя може да разпознае женени мъже от миля разстояние. И всеки път, когато се изненадам от това нейно умение, тя споделя, че просто е внимателна към детайлите.
Най-интересното е, че детайлите за нея не свършват с брачната халка или нейната липса. Тя ще търси още много знаци.

Именно затова реших да направим заедно един тест. Това е задача за внимателност, в която ще потърсим заедно собственика на кучето. Убедена съм, че моята приятелка ще се справи с това за секунди, помисли и ти.

По някаква причина винаги ми е тъжно, когато видя куче да чака собственика си близо до магазин или кафене . Разбирам, че собственикът ще дойде скоро и ще вземе домашния си любимец. Но тези минути на чакане вероятно са твърде дълги за пухчетата, които тръпнат в очакване…
В днешния ни тест върху снимката същата история. Собственикът остави кучето близо до кафенето, а той влезе в заведението или да пие кафе, или да работи, или може би да почете книга. Жалко, че влизането в това кафе с домашни любимци е забранено. Следователно рошавия приятел трябва послушно да изчака своя човек на улицата.


И така… намисли ли си отговор?

Кучето принадлежи на човека, който седи по средата. Това се вижда от малкия детайл, а именно кучешката каишка, която виси.
Някои от познатите ми заложиха на мъжа отдясно, който чете книга за обучение на кучета. Но той не е собственик на кучето, може би просто планира да си вземе домашен любимец?

Превод – klasikbg