Измислиха изход от кризата с горивата – вместо бензин, наливаме Кока Кола? (Видео)


Предвид високите цени на горивата и съотношението им спрямо цената на газираната напитка, се вижда, кое „гориво“ е по-изгодно. Именно затова учени разработват двигатели, които да се движат чрез любимата на всички по цял свят кока-кола…

Много известен видеоблогър от Америка публикува в своя канал какво ще се случи ако решим да сложим кока кола в резервоара на наличен автомобил. Той е собствених на канала TechRax. След като публикува видеото, то има над 12милиона преглеждания, близо 17 хиляди коментара. Самият влогър има над 7.6 милиона последователи в социалната мрежа Ютуб.

Със сигурност сте попадали на негово видео – той обича да пали, гори, вари айфони, да ги удря с чук. С уникалността на видеата си, за кратко време се превърна в милионер.
Във видеото използва автомобил, произведен през 2003 година – BMW 325i. На почти празен резервоар, долива 2 литра кока кола.


В първите секунди, двигателят запалва.. но само 2 минути по-късно се появява сигналът – „Check engine”, двигателят отказва.
След подробна диагностика, се установява, че ремонтът на колата ще струва малко над 1500 долара. Предвид че влогърът я е закупил за по-малко от тази цена, се обезмисля да я връща към живот.
Загубата му бива бързо компенсирана предвид гледанията в канала му.
Извод: Колкото и да ни се иска да използваме по-изгодни горива, за съжаление към момента или трябва да плащаме високите цени на бензин, дизел, метан или да ходим пеш.

Тази новина попада в категорията „Неновини“, молим читателите да я възприемат като майтап и да не опитват подобни експерименти.