Бъди майсторът у дома! 5 оригинални идеи за това как да си направиш нощни шкафчета


В мебелните магазини има разнообразие от шкафчета, нощни шкафчета и рафтове. Наистина толкова много избор, че понякога човек да се затрудни. Ако все пак държите да имате нещо различно, което не е масово производство, то можете да го създадете с ръцете си.

Наистина не са необходими много усилия и време, за да направите нощни шкафчета. В края на краищата като тях можете да използвате най-обикновените вещи, които преди са стояли празни и просто са събирали прах.


Идея за направата на нощно шкафче от куфар. В края на краищата, от ретро куфар можете да направите необичайно красиво нощно шкафче. Ще се окаже доста просторно и удобно. В допълнение, такава мебел може да бъде много практична. Достатъчно е просто да окачите кодова ключалка на куфара – и без Ваше знание никой няма да може да се запознае със съдържанието на такова оригинално нощно шкафче.

От варел/ бъчва – успешно може да се впише в почти всеки интериор. Необходимо е да го декорирате по свой начин и да го позиционирате там, където мислите, че ще допълни визията на дома Ви.

Нощен шкаф от книги – дори купчина стари книги може да се превърне в интересно нощно шкафче. Всеки може да го направи. Необходимо е само да влачите купчините книги с ярки колани. Можете също да използвате дебела лента. След това трябва да поставите специални модули между купчините, за които са подходящи дори кутии за обувки. Това нощно шкафче ще изглежда много стилно!

От ракла – старата ракла може да се превърне в уникално нощно шкафче. Нужно е малко въображение и материали под ръка.

От стълба – малка, стара стълба може да се превърне в уникално нощно шкафче. Необходиво Ви е да преобразите стълбата в цвета, който ще пасне на интериора.

Да направите дома си уютен е доста лесно. Просто трябва да се опитате да включите фантазията. Отделете един уикенд, за да направите едно от тези ексклузивни нощни шкафчета – резултатът определено ще ви хареса!